Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Purple Shadow
10 avril 2018

Βιογραφία JANN HALEXANDER #τραγουδιστής #Ελλάδα

JANN HALEXANDER by PABLO KORSAKOV n°2

 

 

 

Τον Μάρτιο του 2013, ο τραγουδιστής Jann Halexander, γιόρτασε τα δέκα χρόνια της καριέρας του σε παριζιάνικο θέατρο πριν εμφανιστεί στις επαρχίες. Ο Jann Halexander, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στις Angers, έχει ένα ρεπερτόριο που αναμιγνύει το χιούμορ και το συναίσθημα, τη μελαγχολία και το πάθος,  με τίτλους ορόσημα:"A Table", "Aucune Importance", "Il est minuit, Docteur Schweitzer" και επίσης "Papa, Mum".Ο τραγουδιστής -πιανίστας αναμιγνύει καμπαρέ, ποπ, κλασικό και παραδοσιακό τραγούδι.

Γεννήθηκε ως Aurélien Makosso-Akendengué, στις 13 Σεπτεμβρίου 1982, στο Libreville της Γκαμπόν, ένας γαλλο-γκαμπονέζος καλλιτέχνης  που τραγουδάει  για την εξορία,  τις διαφορές,  την παθιασμένη αγάπη,  και την οικογένεια. Έχει κάνει εκατοντάδες εμφανίσεις στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στη Γερμανία. Χιλιάδες cds και DVD του πωλούνται από το 2003. Ο Jann Halexander είναι  κατά βάση γαλλόφωνος τραγουδιστής, αλλά έχει κοινό και σε ΗΠΑ, Καναδά, Νότια Αφρική,  και Ρωσία.
Τον Μάιο του 2016, ο Jann Halexander επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι, με ποπ προφορά, «Papa, Mum»,  το οποίο μιλά για τη δυσκολία της αγάπης, των συναισθημάτων και της οικογένειας.

Στις 21 Ιανουαρίου 2017, τραγούδησε μαζί με άλλους καλλιτέχνες από τη Γκαμπόν, όπως ο Tita Nzebi, ο Jearian,  και ο François Ngwa, στο πλαίσιο εορτασμού για την ειρήνη και το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα στο Παρίσι, στο "Café de la Danse".
 
Τον Μάιο του 2017, επιστρέφει με ένα νέο άλμπουμ με θέμα του την αγάπη, το «A Vous Dirais-Je» και δίνει συναυλίες στη Μπορντό, στη Λίλ, και στο Παρίσι.

Jann Halexander - PAPA, MUM

Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité
Archives
Publicité